0 Producten € 0,00
Ga naar winkelmand »
Gratis bezorging en ophalen binnen een straal van 40 km Kosteloos huren van BBQ’s en bijbehorend gas 100% kwaliteitsvlees uit onze KeurslagerijBBQ Amsterdam

Van oudsher is De BBQ Koning zeer bekend in Amsterdam als het om barbecue gaat. De BBQ Koning is namelijk van oudsher een slagersfamilie en had een vestiging in Amsterdam. Vanuit de Reguliers Dwarsstraat brachten wij vele barbecue pakketten bij bedrijven in de zomer. Inmiddels is barbecue ‘hot’ en worden deze het gehele jaar door besteld. Wij zijn ook doorgegroeid naar een cateringbedrijf en met ons loot De BBQ Koning kunnen klanten online een barbecue die de dag erna in geheel Amsterdam wordt bezorgd, bijvoorbeeld bij bedrijven in:

 

BBQ bezorgen in Amsterdam

Wij garanderen een sublieme barbecue kwaliteit. Onze bezorgers kennen Amsterdam van binnen en buiten. U kunt u barbecue ook op locatie in Amsterdam doen, bijvoorbeeld op één van de volgende locaties.
 

BBQ Amsterdam Noord

BBQ Amsterdam Zuid

BBQ Amsterdam Zuidoost

 
Vanaf onze eigen productieruimte in Volendam is het slechts een kwartier rijden richting de meeste locaties in Amsterdam. Succes verzekerd dus. U hoeft uw BBQ alleen maar voor 12 uur te bestellen.
 
 
 

Amsterdammers houden van BBQ

 
Amsterdammers kennen de naam van ons cateringbedrijf De Buffetkoning al langer. Maar De Barbecuekoning is een nieuw initiatief. De BBQ koning is uw ideale partner als het gaat om barbecue in Amsterdam. Wij beheersen de volledige keten, van inkoop tot transport, van materieel tot aankleding en van bereiding tot bediening. Onze prijzen zijn dan ook zo scherp dat niemand daar eigenlijk aan kan tippen. In ieder geval niet met ons kwaliteitsvlees! 
 

Meer informatie over BBQ-en in Amsterdam

 
Het kan zijn dat u na het zien van de site nog vragen heeft. Of u wilt meer dan alleen een barbecuemenu en ook bijvoorbeeld een kok, bediening van dranken, tenten voor op locatie in Amsterdam of zelfs entertainment. Het is allemaal mogelijk.
 
De BBQ Koning klantenservice
De BBQ-koning.nl
Slobbeland 36
1131 AB Volendam
Tel: 0299 - 399798      

 

Vandaag besteld, morgen in huis! Betaal direct veilig online

Neem ook eens een kijkje op…