0 Producten € 0,00
Ga naar winkelmand »
Kosteloos huren van BBQ’s en bijbehorend gas 100% kwaliteitsvlees uit onze Keurslagerij Gratis bezorging en ophalen binnen een straal van 40 kmFeest samenstellen

0%
Inleiding

Bij het samenstellen van een feest is het goed om aan de weet te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Een soort checklist dus. Door het invullen van dit vragenformulier weet u precies wat de BBQ-Koning u kan bieden. Tevens kunnen wij op basis van deze gegevens u een passende offerte aanbieden.

 

Vul dus onderstaande gegevens in en stel uw persoonlijke feest samen!

personen

dd-mm-jjjj

Welke BBQ pakketten?

Wat voor soort BBQ pakketten heeft u interesse in? Daarna zult u de verschillende mogelijkheden zien die de BBQ Koning biedt.

 

 
Dranken

Ook op drankgebied gaan we graag een stapje verder. We kunnen alle mogelijke dranken voor u uitserveren. Of we installeren een plaatselijke tap voor een fris, schuimend biertje. De bediening is onberispelijk. Onze gastvrouwen zijn ervaren, geschoold, gezellig en toegewijd.

 

Wij maken graag gebruik van de volgende opties

Organisatie: van A tot Z of van A tot B?

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen de BBQ door ons te laten verzorgen, maar het gebeurt steeds vaker dat wij de complete zorg voor het feest uit handen nemen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en vink aan wat voor u van toepassing is.
De bediening is onberispelijk. Onze gastvrouwen zijn ervaren, geschoold, gezellig en toegewijd.

Huurartikelen

Om uw feest extra aantrekkelijk te maken biedt de Buffetkoning verhuurartikelen die uw feest net dat extraatje kunnen geven. En u hoeft het zelf niet meer te regelen...

 

Wij maken graag gebruik van de volgende optiesBevestigen

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen.
U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

  

 

Eventuele opmerkingen / extra informatie:

 

U hebt gekozen voor de volgende opties:

Uw gegevens zijn ontvangen

Bedankt voor het invullen van de feestsamensteller. Op deze manier kunnen we u een voorstel op maat doen.
Wij reageren in principe altijd binnen 24 uur. Mocht u na een aantal dagen nog geen bericht hebben ontvangen neemt u dan a.u.b. contact met ons op. U kunt ons altijd bereiken op 0299-399798.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van de BBQ-Koning uit Volendam

    Vandaag besteld, morgen in huis! Betaal direct veilig online

    Neem ook eens een kijkje op…