0 Producten € 0,00
Ga naar winkelmand »
Kosteloos huren van BBQ’s en bijbehorend gas 100% kwaliteitsvlees uit onze Keurslagerij Gratis bezorging en ophalen binnen een straal van 40 kmOver de BBQ Koning

De BBQ Koning is een onderdeel van De Cateringkoning. De familie Runderkamp uit Volendam, een bekende slagersfamilie die een passie heeft voor lekker eten en koken, staat aan de wieg van de BBQ Koning. Met de porties zit het wel goed als het uit Volendam komt. En met de kwaliteit eigenlijk ook, want de BBQ Koning neemt met niets minder dan het beste genoegen.

Onze chefkok is Niels Runderkamp. Hij zorgt ervoor dat elke BBQ perfect van smaak is en dat de gasten optimaal kunnen genieten van vers vlees en vis.

Zus Sandra is directrice op kantoor en zorgt voor de organisatie en de planning. Ook heeft u met Sandra of één van onze andere kantoormedewerkers contact over uw barbecue, zowel van te voren als achteraf.

En vader Wim Runderkamp is een echte Bourgondiër. Hij verzint nieuwe BBQ concepten en probeert recepten uit. Ook zet hij acties uit. Zo hebben we vorig jaar een compleet barbecuefeest weggegeven aan 50 personen na een fotowedstrijd.

 

Op dit moment werken er zo'n 20 personen binnen de BBQ Koning voor vast. Daarnaast hebben wij nog een team van 30 ingewerkte oproepkrachten die wij kunnen inzetten bij grotere feesten. In de productieruimte in Volendam maken we alles barbecues zelf klaar.

 

Vandaag besteld, morgen in huis! Betaal direct veilig online

Neem ook eens een kijkje op…