0 Producten € 0,00
Ga naar winkelmand »
100% kwaliteitsvlees uit onze Keurslagerij Gratis bezorging en ophalen binnen een straal van 40 km Kosteloos huren van BBQ’s en bijbehorend gas



Klantenervaringen

 

Kwaliteit is voor ons essentieel. Vanuit Volendammer huis uit zijn wij al erg kritisch op onze eigen prestatie (als je iets niet goed doet in Volendam, dan krijg je dat wel te horen), dus wij zijn dan ook altijd zeer zorgvuldig met meningen en ervaringen van onze klanten. Dit is de basis om dit weer verder te verbeteren. We willen u hierin graag een onafhankelijk beeld geven.

Daarom laten we dit ook regelen door een betrouwbare externe partij zodat u altijd bent verzekerd van échte klantenmeningen! 

Klik hier om de ervaringen van onze klanten te lezen

 

 

Hier nog wat 'oude' ervaringen die spontaan ingestuurd zijn:

 

Iedereen smulde ervan, zelfs de kinderen bleven eten! (juli 2012)

 
Hoi Sandra,
 
 
Via deze weg wil ik jullie bedanken voor een super goedverzorgde BBQ..
Het was lekker en iedereen smulde ervan, zelfs de kinderen bleven eten!
 
Ook de twee koks wil ik bedanken voor hun inzet en uitleg over het heerlijke eten!
 
We spreken elkaar snel weer, en zeker namens het koor tot volgend jaar..
 
 
M.V.G Barbara (BSW-team Zangertjes van Volendam)

 

 

Werkelijk FANTASTISCH (juni 2012)

 

Sandra,

 

Eer aan wie eer toekomt.
Het was volgens iedereen die ik heb gesproken (en dat zijn er best een aantal) werkelijk FANTASTISCH zowel kwalitatief als ook diegene die het terplekke hebben verzorgd.
Gasten van andere vestigingen hebben al gevraagd als zij iets hebben of dat ook door jullie geregeld zou kunnen worden, (lijkt me simpel)
Namens het management van Feenstra heel erg bedankt voor de goede zorg.
 

Met vriendelijke groet,

 

E.Elzinga  |Feenstra Amsterdam

 

 

Reactie op BBQ voor Deloitte Group Amsterdam (juni 2012)

 
Beste allemaal,
 
Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor jullie geweldige service afgelopen woensdag. Niets dan lof voor het heerlijke eten en niet te vergeten de gezellige koks!
 
Met vriendelijke groet,
 
Astrid van de Reep
Management Support
ICT Services
 
Deloitte Group Support Center B.V.

 

 

 

Volgende BBQ zeker weer via jullie (mei 2012)

Beste BBQ-Koning,

Hierbij wil ik u laten weten dat het super was. Heerlijk vlees alles zag er netjes uit. De man die alles heeft gebracht was erg vriendelijk kortom helemaal top ik ga zo nog even een review voor jullie plaatsen want dat hebben jullie verdient.

Veel suc6 hoop dat jullie hier wat aan hebben. Volgende BBQ zeker weer via jullie.

Met vriendelijke groet,

Jan Erisman

 

 

Zalige BBQ Purmerend - Voor herhaling vatbaar! (september 2011)


Goedemiddag,

Graag willen wij hierbij de buffet koning bedanken voor de zalige BBC! Heerlijk vlees en mooie frisse salades. Het was allemaal erg goed georganiseerd! Voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet,

team, cliënten en familie Werthweijde 1 prinsenstichting

 

 

 

BBQ Heerhugowaard 75 personen (augustus 2011)
 

Beste mensen van de Buffetkoning,

Bij deze wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de heerlijke bbq die wij hebben gehad op 9 juli.

Op 9 juli organiseerden wij bij ons op het land een groot (75 personen) feest ter ere van mijn broer en zijn gezin, die uit Canada over kwamen en die we al 7 jaar niet meer gezien hadden.
Voor mijn man en mij bleef het feest spannend totdat het vlees de bbq's op ging. Wij hadden nog nooit iets dergelijks "groots" georganiseerd en omdat we een beperkt budget hadden, hebben we heel veel zelf geregeld. Gelukkig liep de hele organisatie op rolletjes en hadden we mooi weer. Omdat we geen ervaring hadden, was het best lastig om voor de bbq een cateraar uit te kiezen. Gelukkig kwam ik jullie tegen op i-net en heb ik bij jullie 75 x bbq-arrangement besteld. Het werd keurig op tijd bezorgd in mooie koelkisten. Ook de bbq's waren prima in orde.
Toen het eerste vlees van de bbq's kwam heb ik van diverse tafelgenoten een stukje geproefd en het smaakt ronduit fantastisch! Zowel mijn man als ik konden toen eindelijk ontspannen en hebben de rest van de avond heerlijk mee gefeest.

Mede dankzij jullie is het een super feest geworden wat tot in de vroege uurtjes geduurd heeft!

Groetjes, Els Kleverlaan.

 


BBQ Personeelsfeest - Wat een harde werkers – SALO Alkmaar (1 juni 2011)
 

De reacties die we krijgen van alle leden en leveranciers waren uitsluitend positief.
De kwaliteit is goed en wat een harde werkers, jullie meiden en jongen.
Met vriendelijke groet,

Nancy de Boer

 

 

 

Feest kwam los na de barbecue – Jacobshoeve Katwoude (juli 2011)
 

Beste mensen van de Buffetkoning,
Bij deze wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de heerlijke bbq die wij hebben gehad op 9 juli. Op 9 juli organiseerden wij bij ons op het land een groot (75 personen) feest ter ere van mijn broer en zijn gezin, die uit Canada over kwamen en die we al 7 jaar niet meer gezien hadden.
 

Voor mijn man en mij bleef het feest spannend totdat het vlees de bbq’s op ging. Wij hadden nog nooit iets dergelijks “groots” georganiseerd en omdat we een beperkt budget hadden, hebben we heel veel zelf geregeld. Gelukkig liep de hele organisatie op rolletjes en hadden we mooi weer. Omdat we geen ervaring hadden, was het best lastig om voor de bbq een cateraar uit te kiezen. Gelukkig kwam ik jullie tegen op i-net en heb ik bij jullie 75 x bbq-arrangement besteld. Het werd keurig op tijd bezorgd in mooie koelkisten. Ook de bbq’s waren prima in orde.
Toen het eerste vlees van de bbq’s kwam heb ik van diverse tafelgenoten een stukje geproefd en het smaakt ronduit fantastisch! Zowel mijn man als ik konden toen eindelijk ontspannen en hebben de rest van de avond heerlijk mee gefeest.
 

Mede dankzij jullie is het een super feest geworden wat tot in de vroege uurtjes geduurd heeft!
 

Groetjes, Els Kleverlaan.

 

Surinaamse barbecuefeest in Amsterdam (juni 2011)
 

Beste dames van ‘de Buffetkoning’!
Via deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor het geslaagde barbecuefeest in Amsterdam van gister. Een ieder, inclusief ikzelf, heeft ontzettend genoten!
Nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer!
 

Vriendelijke groeten,
 

Winsten Eykenloof
 

Amsterdam

 

 

Van Dijk Bouw Volendam vond BBQ top (juni 2011)
 

Beste Buffetkoning,
Hoi Sandra en de rest,
Bedankt, het was weer TOP!!!!!
Met vriendelijke groet,

Isabel en collega’s
Van Dijk Bouw

Vandaag besteld, morgen in huis! Betaal direct veilig online

Neem ook eens een kijkje op…